Televiziunile deschid campania electorală. Ce proiect media le va da fiori prezidențiabililor

Televiziunile au decis să deschidă campania electorală și să ia la puricat pe toți prezidențiabilii ce și-au anunțat intrarea în bătălia pentru Cotroceni.

Jurnalistul RTV Silviu Mănăstire, cel care realizează și emisiunea Dosarul Zilei, în cadrul căreia aflăm detalii și dezvăluiri uluitoare despre tot ceea ce înseamnă corupția la varf, afacerile cu statul sau care sunt  tunurile de milioane de euro trase de de politicienii din România, este cel care va inaugura emisiunile dedicate celor care revendică scaunul de la Cotroceni.

Emisiunea de care se tem politicienii care se știu cu musca pe căciula își mută atenția în următoarea perioadă pe lupta prezidențială din această toamnă.

Vineri, 29 august a.c., la RTV, începând cu ora 18.50 va debuta DOSAR DE PRESEDINTE, cel mai incisiv proiect media, care va fi prezentat de jurnalistul Silviu Mănăstire.

DOSAR DE PRESEDINITE va fi difuzat in fiecare Vineri si Duminica de la ora 18.50.

 Aspecte necunoscute din istoricul politic al prezidențiabililor României, ce încearcă aceștia să ascundă, cu ce se laudă sau din contră ce le trezește tema sau rușinea tuturor celor care încearcă să își adjudece fotoliul de la Cotroceni, vor fi dezvăluite de jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire.

https://www.youtube.com/watch?v=4AiiYuBFTl8

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL