Timișoara: Un bărbat l-a amenințat pe un polițist că-l omoară cu bătaia, chiar în secția de poliție

Sursă foto: Poliția Română

Un bărbat a fost arestat preventiv 30 de zile, pentru ultraj, după ce l-a ameninţat pe un agent şef de poliţie că îl va bate şi îl va ucide, apoi i-a ameninţat şi familia acestuia. Incidentul s-a petrecut într-o secţie de Poliţie din Timişoara, informează news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, incidentul a avut loc la Secţia 4 Poliţie Timişoara, în data de 12 noiembrie.

„În sediul Secţiei 4 Poliţe Urbană, inculpatul a ameninţat persoana vătămată, agent şef de poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cu săvârşirea unor infracţiuni de lovire şi omor asupra acestuia şi a proferat ameninţări asupra copiilor şi soţiei agentului de poliţie, de natură a-i produce o stare de temere acestuia”, se arată în comunicat.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a fost dus la Secţia de Poliţie după ce a fost oprit în trafic de un poliţist care a constatat că acesta nu avea permis de conducere. Bărbatul aflat pe moped a refuzat, de asemenea, recoltarea de probe biologice. Poliţistul avea body cam pornit, iar mopedistul a început să îl ameninţe pe agent.

Faţă de inculpat, procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: