Titlurile lunii februarie pe Netflix – „Avatar: The Last Airbander”, „Everything Everywhere All at Once”

Netflix
Sursa foto: Facebook - Netflix

Netflix anunţă pentru luna februarie noi producţii: „Avatar: The Last Airbander”, adaptarea live-action a îndrăgitului serial de animaţie şi urmăreşte aventurile lui Aang, tânărul avatar, în încercarea de a stăpâni cele patru elemente, pentru a reinstaura echilibrul lumii; „Players”, un film cu Gina Rodriguez şi Tom Ellis, despre relaţiile care pot porni dintr-un joc al atracţiei; şi „Formula 1: Drive to Survive”: Sezonul 6.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim şi cu: „One Day”, cronica unei poveşti de dragoste ce se întinde pe decenii întregi, bazată pe bestsellerul internaţional al lui David Nicholls; „Code 8 Part II”, unde un fost condamnat face echipă cu un baron al drogurilor pentru a proteja o adolescentă de un sergent de poliţie corupt; „Orion and the Dark”, unde un elev obişnuit este vizitat de întruchiparea fricii lui principale, care îl poartă într-o călătorie extraordinară în jurul lumi.

În plus, „House”, „M.D”: Sezoanele 1-8, dar şi filmele „Everything Everywhere All at Once”, „Once Upon a Time in Hollywood” şi „Nuntă pe bani” vin pe platformă.

Titlurile lunii

„Players”, din 14 februarie

Vreme de ani de zile, Mack (Gina Rodriguez), o jurnalistă sportivă din New York, şi-a perfecţionat tacticile de agăţat împreună cu Adam (Damon Wayans Jr.), cel mai bun prieten al ei, şi gaşca lor. Deşi le-a adus nenumărate aventuri de o noapte, respectarea „manualului” lor vine cu un set strict de reguli de bază, dintre care cea mai importantă este că nu poţi să îţi construieşti o relaţie pornită dintr-un joc. Când Mack se îndrăgosteşte pe neaşteptate de cea mai recentă ţintă a ei, fermecătorul corespondent de război Nick (Tom Ellis), începe să regândească întregul joc. Cum liniile dintre muncă, distracţie, prietenie şi iubire încep să devină neclare, Mack este nevoită să înveţe ce înseamnă să treacă de la simpla acumulare de puncte la păstrarea lor.

Pelicula Jocul atracţiei, din a cărei distribuţie mai fac parte Joel Courtney, Augustus Prew, Liza Koshy, Ego Nwodim şi Marin Hinkle, este regizată de Trish Sie după un scenariu de Whit Anderson. Producţia este semnată de Ross M. Dinerstein, Marc Platt, Adam Siegel şi Ryan Christians.

„Avatar: The Last Airbender”, din 22 februarie

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL