Trafic feroviar afectat de ruperea pantografului de la locomotiva unui tren, la ieşirea din staţia Azuga

Sursa foto: CFR Calatori

Traficul feroviar pe linia Valea Largă – Braşov şi Predeal – Azuga, inclusiv pe anumite linii din staţiile Predeal şi Azuga, este afectat luni dimineaţă de ruperea pantografului de la locomotiva unui tren, la ieşirea din staţia Azuga. Alte două trenuri aflate în spatele celui care s-a defectat, casre mergeau spre Bucureşti, au întârzieri de 130 şi 150 de minute.

”Traficul feroviar pe segmentele Valea Largă – Braşov şi Predeal – Azuga, inclusiv pe anumite linii din staţiile Predeal şi Azuga, se desfăşoară pe un singur fir, din ambele sensuri, din cauza ruperii pantografului de la locomotiva trenului IR 1742, la ieşire din staţia Azuga. Pentru restabilirea condiţiilor normale de trafic, SRCF Bucureşti acţionează cu drezine pantograf pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact, iar CFR Călători a îndrumat o locomotivă de ajutor pentru trenul IR 1742”, anunţă CFR SA.
Din cauza defecţiunii de la locomtova trenului IR 1742, alte două trenuri – R 3024 şi trenul privat 11632 – vor înregistra întârzieri la destinaţie, deoarece staţionează în spatele trenului IR 1742, care aşteaptă locomotiva de ajutor.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL