Tudose: După alegeri, vom vedea cum va funcţiona coaliţia, este obligatoriu să fie un guvern stabil 

Sursă foto: Partidul Social Democrat

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat, miercuri, la sediul PSD, că după alegeri, vom vedea cum va funcţiona coaliţia, el arătând că este obligatoriu ca România să aibă un guvern stabil, cu o o majoritate stabilă, nu ceva foarte volatil. Despre candidaţii înscrişi în cursa pentru prezidenţiale, liderii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, Tudose a arătat că nu ştie dacă se vor ataca, dar în mod cert nu se vor lăuda. Despre cine va prelua şefia PSD, în cazul unei victorii la prezidenţiale, Tudose a precizat că Sorin Grindeanu este o opţiune.

Mihai Tudose a fost întrebat cum va funcţiona coaliţia, în condiţiile campaniei pentru alegerile prezidenţiale.

”După alegeri, vom vedea cum va funcţiona. Avem o coaliţie de guvernare” a spus Tudose. Despre cum va decurge campania la prezidenţiale, cu cei doi lideri Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, în cursa pentru şefia statului, Tudose a răspuns: ”Nu ştiu dacă se vor ataca, în mod cert nu se vor lăuda”.

”După aceste alegeri, este obligatoriu ca România să aibă un guvern stabil, cu o o majoritate stabilă, nu ceva foarte volatil. Asta nu o poate oferi decât românii, prin votul lor”, a mai afirmat Mihai Tudose.

Întrebat cine ar putea să conducă PSD după alegerile din iarnă, Tudose a spus că Sorin Grindeanu este în opinia sa o opţiune:

”Să ajungem acolo. Da, Sorin Grindeanu, eu m-am exprimat în sensul acesta, este o opţiune”, a precizat Tudose.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: