Udrea: M-am luptat să demonstrez că poți fi blondă, poți purta tocuri, poți să vrei să arăți bine și în același timp să faci performanță profesională

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale din acest an, Elena Udrea, a postat pe site-ul de campanie un mesaj către femeile din România. În cadrul textului postat Udrea le spune femeilor că s-a luptat să demonstrez că „poți fi blondă, poți purta tocuri, poți să vrei să arăți bine și în același timp să faci performanță profesională”.

Udrea le mărturisește femeilor că „a îndrăznit să acceadă și să reziste într-o lume a bărbaților. Am cutezat să construiesc o carieră în politică, un domeniu mai mediatizat, dar și mai greu, pentru că este despre puterea reală.

Bărbații sunt toleranți cu femeile, sunt „open minded” în susținerea carierei unei femei până la o limită: puterea și controlul acțiunii și al deciziei. Or, politica înseamnă să exerciți puterea, să iei și să impui decizii, să îi faci pe ceilalți să le pună în practică”.

Elena Udrea declară că a suportat jigniri nemeritate și mitocănii, care nu au învins-o ci au făcut-o și mai mândră de faptul că este o femeie care a reușit.

„Ca și voi, am suportat umilințe, jigniri nemeritate, mitocănii de tot felul. Nu m-au învins, ci m-au făcut mai mândră de faptul că sunt o femeie care a reușit! Am depășit prejudecățile, pentru mine dar și pentru toate femeile care vor să rămână feminine, să fie elegante, să aibă dragoste și familie, dar să fie luate în serios și să aibă cariere de succes”, mai spune Elena Udrea.

Mesajul Elenei Udrea se încheie cu un îndemn către femei: „Dacă Udrea a putut, putem și noi! Da, dacă mă veți ajuta să pot, va putea, de fapt, fiecare dintre voi!”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL