Un nou drog, care se vinde cu 10 lei, face ravagii în Capitală. DIICOT, percheziții de amploare în București și Ilfov

Bani. DIICOT
Sursa foto: INQUAM / Octav Ganea

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut, astăzi, zece percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, la persoane suspectate că vindeau o substanţă psihoactivă nouă, în zone din centrul Capitalei.

Concret, anchetatorii urmează să ducă la audieri 20 de persoane cercetate în acest dosar și asta după ce au descoperit că pe piață este pus în vânzare un nou drog denumit Alpha-PHiP – substanţă psihoactivă nouă, din clasa catinonelor sintetice.

Doza era vândută cu prețul de 10 lei

„La data de 04.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București pun în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și pe raza județului Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu substanțe psihoactive.

S-a reținut că, pe parcursul anului 2023, mai mulți  suspecți, au vândut în mod repetat, diferite cantități de substanțe psihoactive (Alpha-PHiP substanță psihoactivă nouă, din clasa catinonelor sintetice), cu prețul de aproximativ 10 lei pentru o doză.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL