Un nou rector la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, după demiterea lui Claudiu Chindriş

Sursa foto: academiadepolitie.ro

Ministerul de Interne a anunţat, duminică seara, un nou rector la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, generalul de brigadă Liviu Uzlău, după demiterea lui Claudiu Chindriş, în urma scandalului legat de condiţiile în care învăţau studenţii din Academie.

Ministerul de Interne a decis împuternicirea în funcţia de comandant (rector) al Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza,, a domnului general de brigadă Liviu Uzlău, a anunţat ministerul într-un comunicat oficial.

Rectorul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Claudiu Chindriş, a fost demis de ministrul de Interne Cătălin Predoiu, după ce  sindicatul poliţiştilor Europol a atras atenţia asupra „condiţiilor mizere” în care îşi desfăşoară activitatea unitatea de învăţământ, publicând imagini din sediul acesteia.

Conducerea Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” a anunţat că începând de săptămâna viitoare şi până la vacanţa de Crăciun studenţi ai acestei instituţii vor face cursuri online, pentru „urgentarea activităţilor de reabilitare şi modernizare a spaţiilor sediului central” al instituţiei de învăţământ.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: