La un pas de tragedie! Copii răniți după ce un tobogan gonflabil s-a răsturnat

tobogan
Sursa foto: Freepik

Alertă în Capitală, sâmbătă după-amiaza! Un tobogan în care se aflau 12 copii s-a răsturnat la Festivalul Oktoberfest. Grav accident la Oktoberfest, festivalul organizat în Piața Constituției din București. Un tobogan în care se aflau 12 copii s-a răsturnat, sâmbătă după-amiaza.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis că oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la acest incident grav.

„La data de 28 octombrie 2023, în jurul orei 14.10, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciul, în zona unui eveniment din Sectorul 5, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un tobogan gonflabil amenajat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, s-ar fi răsturnat.

Polițiștii au solicitat, de îndată, la fața locului să se deplaseze mai multe echipaje de prim-ajutor, existând posibilitatea să fie copii prinși în interiorul acestuia. În urma verificărilor efectuate au fost găsiți patru minori, cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, răniți ușor, care au necesitat îngrijiri medicale. Cei patru minori, însoțiți de părinții acestora, au fost transportați la unități medicale, pentru a li se acorda îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 17, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale”, informează Poliția Capitalei.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: