UPDATE Cisterna GPL răsturnată pe Valea Oltului aparține firmei care deținea stația din Crevedia

cisternă autotren Vâlcea
Sursa foto: VTV

UPDATE, ORA 15.00

Cisterna răsturnată sâmbătă pe Valea Oltului aparține aceleiași firme care deținea stația GPL din Crevedia care a explodat, provocând o tragedie, notează antena3.ro.

Din sursele din rândul celor care au intervenit la fața locului, cisterna încărcată cu gaz petrolier lichefiat aparține firmei din Olt, aceeași firmă care avea și stația GPL din Crevedia.

Mai exact, firma Flagas, la care asociat este fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea.

Șoferul, cu această cisternă plină cu GPL se îndrepta spre Sibiu și doar norocul  a făcut ca în urma impactului cu TIR-ul pe DN 7, pe Valea Oltului, în localitatea Racoviță, să nu se întâmple o nenorocire.

ŞTIREA INIŢIALĂ

O cisternă încărcată cu GPL şi un autotren plin cu medicamente s-au ciocnit, sâmbătă, pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Autorităţile au evacuat zona şi au stabilit un perimetru de siguranţă.

”Poliţiştii rutieri intervin la accident rutier pe DN 7. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, ar fi avut loc o coliziune între o cisternă încărcată cu GPL şi un autotren, în localitatea Racoviţa, km 221”, a transmis, sâmbătă, IPJ Vâlcea.

Sursa citată a precizat că traficul este blocat total, notează news.ro.

ISU Vâlcea a menţionat că echipajele de la Staţia Brezoi au sosit la fata locului, au stabilit un perimetru de siguranţă si au evacuat persoanele din zona.

”În urma recunoaşterii şi a măsuratorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depăşiri ale valorilor normale. Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, anunţă ISU Vâlcea.

Centrul Infotrafic a menţionat că TIR-ul implicat în accident este încărcat cu medicamente, iar şoferul acestuia acuză dureri, urmând să fie evaluat medical.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL