Viceprimarul PNL îl ÎNVINGE în instanță pe primarul USR al Brașovului, în dosarul ”Birou la Cimitirul Municipal”

Sebastian Rusu
Sursa foto: Captura Video/ Youtube

Magistrații de la Tribunalul Brașov l-au transformat pe primarul USR al Brașovului, Allen Coliban, din învingător – așa cum se considera cu doar câteva săptămâni în urmă – într-un învins cu drept de apel. Procesul i-a fost intentat de Sebastian Rusu, viceprimarul PNL al orașului de sub Tâmpa, după ce edilul urbei a luat decizia de a nu-i mai permite acestuia să lucreze în biroul de la primărie. 

Gândul a prezentat, în exclusivitate, acest scandal de proporții de la nivelul Primăriei Brașov, totul având ca punct de pornire o decizie surprinzătoare a primarului USR Allen Coliban, anume aceea de a-l muta pe viceprimarul Rusu la… Cimitirul Municipal.

Ulterior, atunci când a încercat să își desfășoare activitatea în biroul din Primăria Brașov, viceprimarul PNL Sebastian Rusu a descoperit că încăperea fusese sigilată, decizia fiind luată, bineînțeles, tot de primarul USR Allen Coliban. ”Primarul face rău în zile de sărbătoare”, a conchis Sebastian Rusu la acel moment.

În exclusivitate pentru Gândul, viceprimarul liberal Sebastian Rusu îi transmite primarului USR Allen Coliban că legea este dură, dar e lege – „Dura lex, sed lex”, cu alte cuvinte „unde-i lege nu-i tocmeală”, iar magistrații de la Tribunalul Brașov au repus lucrurile pe făgașul normal.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL