Victor Ciutacu, audienţe record la interviul cu Marcel Ciolacu: Meserie grea, copii

Sursă foto: Captură video
Sursă foto: Captură video

România TV a fost din nou lider de audienţă pe nişa televiziunilor de ştiri şi joi seară, vârful de audienţă fiind pe paracursul dialogului dintre Victor Ciutacu şi premierul Marcel Ciolacu.

România TV a afost din nou lider de audienţă joi seară, interviul cu premierul Ciolacu aducând un vârf de peste 4.1, conform măsurătorilor oficiale. „Singurul care a facut vara asta audienta mai mare decat Gheboasa e Ciolacu. Amandoi la mine, asta-i viata. Meserie grea, copii. Plec putin, voi mai studiati, in toamna dati restanta. Da’ va scot si la tabla. Si, apropo, talentu’ nu se-nvata. Il ai sau nu, e ca la par. Doar ca nu s-a inventat implantul de talent”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook

Interviul lui Victor Ciutacu cu prim-ministrul Marcel Ciolacu realizat la România TV a înregistrat, joi seară, un maximum de audiență de 4,1 rating, la nivel național. A fost vârful verii la România TV, după ce recordul anterior, de 3,7 puncte, fusese înregistrat, luni seară, de asemenea la emisiunea ”Punctul culminant”, unde a fost prezent controversatul Gheboasă.

Emisiunea cu premierul Marcel Ciolacu a fost lider de piață pe tot parcursul ei (de la 21.00 până la 21.45), cu aproape 3 puncte înaintea principalului competitor. Practic, România TV a depășit și Antena 1, dar și celelalte importante posturi TV. Cifre uriașe dacă ține cont de faptul că, în paralel, erau televizate trei meciuri de fotbal din Conference League (FCSB, Farul și Sepsi), la PROTV, DIGI SPORT 1 și 2.

Premierul Ciolacu a prezentat, în interviu, planurile de reformă și măsurile fiscale, pe care intenționează să le ia, indiferent de riscul asupra „carierei sale politice”.

Emisiunea „Punctul culminant”, cu Victor Ciutacu, a început cu un rating preluat de 1,8. În prima jumătate de oră a ajuns la 3,5 și a continuat să crească. Maximumul de 4,1 a fost atins în ultimul sfert de oră, în intervalul 21.30 – 21.45.

Atunci a fost momentul în care prim-ministru a anunțat că rata inflației a ajuns la o singură cifră, lucru confirmat și de Institutul Național de Statistică, vineri. Este pentru prima dată când avem o inflație cu o singură cifră. Asta este direcția corectă și este pentru prima dată când direcția economică este cea corectă. Să nu distrugem ce avem, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Luni seara, interviul lui Victor Ciutacu, de la România TV cu Gheboasă, în contextul scandalului stârnit în urma concertului de la Untold, a atins un vârf de 3,7 rating.

După ce a aflat cifrele de audiență, realizatorul TV a scris pe rețelele sociale că singurul care a făcut vara asta audiență mai mare decât Gheboasă a fost Marcel Ciolacu și a anunțat că va reveni din toamnă cu un nou sezon al emisiunii ”Punctul culminant”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL