VIDEO Adevărul doare: Primarul USR al Bacăului l-a îmbrâncit pe viceprimarul care îi reproşa că este penal

Lucian Viziteu, Sursa foto: Facebook

Primarul USR al Bacăului, Lucian Viziteu, a fost interpelat de viceprimarul Cristian Ghingheș în timpul unei acţiuni electorale în centrul oraşului. Edilul a fost deranjat de faptul că viceprimarul îi spunea că „e plin de penali” în administraţia băcăuană şi l-a împins pe acesta când încerca să-i aducă acest lucru la cunoştinţă şi preşedintelui partidului Cătălin Drulă.  

@psnews.ro

Se întâmplă în Bacău. „Fără penali în funcții publice”. Cum răspunde șeful USR – Cătălin Drulă 😳 #psnews #news #usr #penali #bacau #politica #primar #alegeri #drula #newsalert #romania #tiktok #tiktoknews #tiktoker #video #foryou

♬ sunet original – PSNews

Primarul Bacăului a recunoscut public că este suspect în dosarul deschis de DNA Bacău, privind apartamentul de serviciu dat unei angajate, membre USR Bacău.

„Am să stric un subiect bun pentru presa de partid și am să anunț eu că în speța cu apartamentul de serviciu în care a locuit, pentru o perioadă, o angajată a primăriei, am fost informat ca am statut de suspect, alături de alți functionari din primarie. Aștept să se încheie rapid această poveste și am încredere că și procurorii își doresc același lucru”, a scris Viziteu pe Facebook.

Dosarul DNA a fost deschis după o anchetă publicată de Ziarul de Bacău, în care jurnaliștii locali au dezvăluit cum o angajată a primăriei, membră a USR, ocupă un apartament al instituției conduse de Lucian Viziteu, de peste 100 mp, în centrul orașului, deși are buletin de Bacău.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL