VIDEO Arnold Schwarzenegger, discurs împotriva urii și antisemitismului: „Tot ceea ce nu te face fericit în viaţa ta nu este vina altora”

La un an după ce i-a îndemnat pe liderii ruşi să pună capăt războiului din Ucraina, Arnold Schwarzenegger a publicat un nou videoclip pe YouTube săptămâna aceasta, denunţând renaşterea antisemitismului şi a discursului instigator la ură, scrie The Guardian.

„Este mai uşor să răspândeşti ura […], să te laşi spălat pe creier de cineva care îţi dă motive în detrimentul altora”, denunţă actorul. „Înţeleg cum oamenii pot ceda în faţa discursului urii”.  „Aveţi mereu posibilitatea de a alege o viaţă dedicată toleranţei”, insistă actorul. „Trebuie să luptaţi cu voi înşivă. Celălalt drum este mult mai uşor. Nu trebuie să schimbi nimic”. „Tot ceea ce nu te face fericit în viaţa ta nu este vina altora… Te va distruge. Nu vrei să treci prin asta”, a subliniat Arnold Schwarzenegger.

„E mai uşor să urăşti decât să înveţi”, mai spune acesta în videoclipul de 12 minute. Fostul guvernator al statului american California a amintit şi de faptul că tatăl său a fost membru al partidului nazist. „Au fost crescuţi cu ideea că singurul mod de a trăi este să-i distrugi pe alţii. Asta te distruge. Este calea celor slabi”, a ținut să precizeze Arnold Schwarzenegger.

https://youtube.com/watch?v=jsETTn7DehI%3Fstart%3D1%26feature%3Doembed

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: