VIDEO Ciucă: Să le mulțumim celor care astăzi poartă uniforma militară

Sursa foto: Nicolae Ciuca

 

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, militar de carieră, a fost prezent la ceremonia de aniversare a Forțelor Terestre Române din Muncipiul Băilești, Județul Dolj. Șeful liberarilor spune că este originar din acest județ și se buxcură să fie alături de militari, tocmai în ziua de  23 aprilie. data este semnificativă pentru Armata României, pentru că Sf. Gheorghe este ăatronul spiritual al Forțelor Terestre Române.

Sărbătoarea Sf. Mare Mucenic Gheorghe l-a adus pe președintele liberal Nicolae Ciucă la Băilești-Dolj, ca să fie alături de militarii Forțelor Terestre în această zi aniversară. Sfântul Purtător de Biruință este patronul spiritual al acestei arme militare. Pentru Armata Română, ziua de 23 aprilie reprezintă și una de reculegere în memoria ostașilor români căzuți pe câmpurile de luptă. Președintele Ciucă a salutat asistența printr-un mesaj dedicat atât militarilor, cât și civililor.

Să le mulțumim celor care astăzi poartă uniforma militară, emblema Forțelor Terestre, care își îndeplinesc misiunile și ne încredințează pe toți că sunt oricând la datorie(…) Să ne bucurăm că plouă! Ploaia este necesară astăzi și atât de îmbelșugată celor care au trudit la pământul țării.

În cadrul evenimentului, a avut loc o ceremonia militar-religioasă şi o prezentare de echipament şi tehnică militară de către Brigada Multinaţionala Sud-Est Craiova. Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, îşi va continua vizita în judeţul Dolj cu două întâlniri în Comuna Poiana Mare şi în Municipiul Calafat, unde se va întâlni cu cetăţenii din cele două localităţi şi va participa la lansarea candidaţilor PNL pentru funcţia de primar: Dorel Mituleţu pentru Calafat şi Marin Vintilă pentru Poiana Mare.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL