VIDEO Dan Bucura: Acuzând justiția, USR pare dispus la un suicid electoral

 

Prezent în emisiunea Puterea Știrilor, jurnalistul Dan Bucura a comentat strategia USR cu puțin înainte de alegerile din acest an.

„Este un suicid electoral ce face USR, acum. Nu am văzut un lider politic sau un partid politic să fie atât de dispus la sacrificiu. Să știi că publicul tău este exact cel pentru care justiția e importantă și să le spui acum că statul e paralel? (…) Statul nu e paralel, satul e același. Justiția e aceeași, dar depinde de ce parte te afli. Când nu ne ia cineva pe noi la întrebări, lupta anticorupție e perfectă;  dacă ne întreabă și pe noi ceva, vai, nu mai e bună lupta anticorupție. Ne place sau nu ne place?, se întreabă jurnalistul.

În ce privește urmarea acestei decizii a Biroului Electoral Central privind Alianța Dreptei Unite, invitatul spune că finalul nu poate fi decât unul care are la bază litera legii.

„Litera legii în cazul nostru e cât se poate de clară. Ori îl aruncă din barcă pe dl. Tomac cu partidul său, și dreapta unită rămâne semi-unită cu Orban și cu Drulă, dar și acolo să vedem, că Orban nu va putea avea nici reprezentanți cum își dorește, pentru că ei nu au europarlamentari.  Tomac, asta avea, știți cum e la ei? Făceau din trei piese bune un angrenaj, care ar fi mers așa, cât de cât. Acum, unul are o roată, a o roată are unul, unul are osia și altul a plecat cu volanul”, a descris Dan Bucura situația Alianței Dreapta Unită.

Referitor la liderii partidelor din alianță, acesta spune că Eugen Tomac este, față de Cristian Diaconescu, „mai politician,  mai bătăios, mai vizibil”.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: