VIDEO Diana Mardarovici: Primarul general nu are încredere în nimeni, nici măcar în propria echipă

Invitată în emisiunea Puterea Știrilor, Diana Mardarovici, consilier general PNL în Consiliul General al Primăriei București, vorbit despre retragerea sprijinului din partea PNL pentru actualului primar.

„Noi când am venit, eu, mai ales, ca om nou în politică, la primul mandat, m-am așteptat că de-a doua zi după ce am depus jurământul, să ne apucăm de planul nostru de guvernare locală, punct cu punct și că-l vom implementa urgent, inclusiv cu reorganizarea. Țineți minte faimoasa caracatiță care acapara toată Primăria și nu mai aveai loc de ea… Consideram eu că ăsta e primul lucru pe care trebuie să-l faci. A fost și solicitarea PNL, să fie primul lucru pe care îl facem, pentru că cu aceiași oameni nu poți obține rezultate diferite, lucru care a tot întârziat să apară”, a afirmat consilierul general.

Motivul, spune aceasta era ori că nu e momentul potrivit, ori pur și simplu lungile și desele absențe ale primarului. Faptul că acesta nu răspunde la telefon, că vorbește doar cu unii oameni este un alt motiv, a mai spus Diana Mardarovici.

„Lucrurile au continuat așa, după care noi tot i-am solicitat în primul rând aplicări la fonduri europene, tranșarea problemei termiei. Chestiunea spitalelor, totul întârzia. La Nicușor Dan totul e greu. Mai mult decât atât, am ajuns să primesc telefoane, oameni disperați ale căror dosare de schimbare de nume pe cale administrativă întârziau la semnare cu lunile sau, în unele cazuri, cu anii. Cantitatea de acte și de documente și de acțiuni pe care le are de făcut un primar general este foarte mare, este imensă. Volumul de muncă este imens. Primarul general trebuie să aibă o echipă pregătită și competentă în care are încredere. Primarul general nu are încredere, din păcate, în absolut nimeni. Cred că nici măcar în propria echipă. Și atunci el alege să citească personal, dacă vă puteți imagina, fiecare dosar de schimbare de nume pe cale administrative, or, nu știu dacă pentru bucureșteni asta e cel mai bun mod în care un primar își poate consuma timpul pe banii lor, având în vedere că pe mine sau pe dvs. nu știu în ce măsură ne interesează. Dacă pe Gigel îl cheamă Popescu azi și mâine Ionescu, primarul se dedică acestei probleme, așa cum o făcea ca activist civic, în totalitate, fiecărui document, fiecărui certificat, nu știu de boală al unui angajt din primărie”, a explicat Diana Mardarovici.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL