VIDEO Ilan Laufer: AUR duce în derizoriu mișcarea suveranistă din România

Participarea liderului AUR la evenimentul Conservatorilor a generat numeroase dezbateri în presă legat de prețul biletelor, sursa banilor dar și de rezultatul vizitei. Ilan Laufer, invitatul de astăzi al emisiunii Puterea Știrilor, spune că aceasta este însă o temă falsă.

Liderul Partidului Forța Identității Naționale este de părere că cei care ne urmăresc și-au pus o speranță în acest proiect politic care ar fi trebuit „să strângă câte mai multe partide suveraniste, să aducă cât mai mulți patrioți care cred într-o Românie suverană, în sensul în care tradițiile noastre, religia noastră, obiceiurile noastre, problemele pe care le avem, poziția noastră în cadrul Uniunii Europene, familia tradițională, toate valorile în care credem noi și modul în care vrem noi să fim tratați în cadrul intern, în interiorul Uniunii Europene, contra curentului globalist”.

Însă, prin comportamentul său, spune Laufer, Simion duce în derizoriu lucrul ăsta. În ce privește întâlnirea sa cu Tump, „contează faptul că s-a dus acolo și că încearcă să-și creeze niște relații, acesta e un lucru bun. Că a ieșit mai bine sau mai prost, asta e altceva. Anumite aspecte mă îngrijorează în acest moment, că, din păcate, eu cred în mișcarea suveranistă din România. Ea este dusă în derizoriu și asta din nou, va fi o nouă dezamăgire uriașă pentru români. Și, din păcate, eu asta nu vreau să se întâmple. În rest, cum face dl. Simion, cum consideră, unde se duce, în Italia, în America, foarte bine”, a mai spus Ilan Laufer.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: