VIDEO Virgil Guran, PNL: Nu sunt de acord cu candidații independenți susținuți de partide

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

 

Coaliția a decis lista pentru alegerile europarlamentare din iunie. Potrivit surselor, Rareș Bogdan, Gabriela Firea, Dan Motreanu, Siegfried Mureșan, Virgil Popescu sunt câteva dintre numele aflate pe listele comune PSD – PNL. Despre propunerile pe care le înaintează un partid în general în diferite funcții sau în poziția de candidați la alegeri, a vorbit, în cadrul emisiunii Puterea Știrilor, senatorul PNL Virgil Guran.

„Consider că pe o listă a unor partide ar trebui să fie doar oameni de partid și în anumite funcții de miniștri – la fel, consider că ar trebui să fie și sper ca în viitor să fie doar oameni de partid, pentru că partidele trebuie să își pregătească oameni care să lucreze  conform viziunii partidului. Un partid este, de regulă, ales pentru programul pe care îl prezintă oamenilor și pentru credibilitatea pe care o are. Așa că eu cred că este bine în viitor și noi să ne orientăm de acuma, să ne creștem, să ne promovăm oameni și aceștia să fie pe liste și în funcții ș.a.m.d, nu, să-i aducem în ultimul moment”, a spus senatorul PNL, subliniind că, personal, nu este de acord cu candidații independenți susținuți de partide.

În ce privește candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar la Primăria Capitalei, invitatul spune că o susține, pentru că are încredere în acesta, deși este un candidat independent.

„Poate era bine ca fiecare dintre partidele de la guvernare să fi gândit de acum patru-cinci ani care ar putea fi viitorul primar al Capitalei”, a mai adăugat senatorul PNL, Virgil Guran.

În ce privește lista comună PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare din iunie, acesta a afirmat că astăzi are loc ședința în care numele propuse vor fi votate.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: