Vineri, 8 septembrie, ora 18.00 | Sănătate, tuturor!, cu Mihaela Tatu

De vineri, 8 septembrie, de la ora 18.00, PS News devine gazda unei noi emisiuni.

Sănătate, tuturor,! realizată de Mihaela Tatu,  pornește de la ideea că starea  de bine începe cu mici obiceiuri zilnice care pot aduce schimbări uriașe în viața noastră.

Prima ediție a emisiunii o are ca invitată pe Mihaela Leventer, doctor în medicină, cel mai relevant dermatolog din România, cu o experiență de peste 40 de ani.

Cu înțelegere și empatie, invitata Mihaelei ne va vorbi despre problemele tenului, despre influența alimentației și prezența excesivă a chimiei în stilul de viață modern dar și despre educație și nivelul de informare în privința bolilor de piele și felul cum ne alegem produsele cosmetice.

„Pielea este o oglindă a obiceiurilor noastre spune invitata Mihaelei Tatu, iar factorii care o influențează sunt nenumărați. Țin de mediu, de genele moștenite, de stilul nostru de viață”.

„Conceptul acestor întâlniri de vineri seara, spune realizatoarea emisiunii, a pornit de la ideea că ar fi frumos să vedem sănătatea ca pe ceva care ține de noi și la care ar trebui să ne gândim tot timpul, nu doar atunci când ne doare sau ne supără ceva. Vom vedea, cu fiecare ediție, cu fiecare invitat cât de multe lucruri ne pot face viața mai bună și mai frumoasă. O relație bună, un somn bun, un fel mai potolit de a trece peste un gest sau vorbă nepotrivite, o haină bună sau un aer curat – de fapt, toate acestea ne ajută să fim mai sănătoși”, mai spune Mihaela Tatu, care ne trimite câte un mesaj din fiecare loc unde se află.

Emisiunea Sănătate, tuturor!, cu Mihaela Tatu este prezentată de Team Dental Clinic Timișoara.

Emisiunea Sănătate, tuturor!, cu Mihaela Tatu, este difuzată vineri, de la ora 18.00, pe canalul nostru online și pe psnews.ro.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: