Xavi îl critică dur pe Istvan Kovacs după meciul FC Barcelona – PSG: A fost un dezastru

Xavi Hernandez
Sursa foto: Facebook - Xavi Hernandez

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, l-a criticat dur pe arbitrul român Istvan Kovacs după meciul cu PSG, scor 1-4, în urma căruia catalanii au fost eliminaţi din Liga Campionilor în faza sferturilor de finală.

„Suntem supăraţi, furioşi. Cartonaşul roşu primit de Araujo este cel care a decis meciul. Am fost bine organizaţi în atac şi în apărare. Pentru mine este prea mult să dai un cartonaş roşu. Este păcat că munca unui sezon întreg trebuie să se încheie din cauza unei decizii de arbitraj. În fotbal există şi eliminări, dar arbitrul a fost foarte slab. Un dezastru. Nu-mi place să vorbesc despre arbitri, dar trebuie să o spunem. Nu putem să tăcem”, a spus el despre prestaţia lui Kovács.

Xavi, care a primit şi el cartonaş roşu, a precizat că eliminarea jucătorului său a stricat un meci “frumos şi spectaculos”

„Araujo a încercat să se dea la o parte, iar Barcola s-a lăsat să cadă. La modul în care fotbalul este atât de echilibrat, să joci 11 contra 10 este practic imposibil. Pentru mine, eliminarea a stricat un meci frumos şi spectaculos. Am dat dovadă de mândrie şi caracter, dar este aproape imposibil împotriva unei echipe de acest nivel”, a adăugat el.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: