Alianța PMP – PNȚCD contestată de unul dintre foștii admiratori ai Elenei Udrea

Alianța dintre PMP și PNȚCD nu este văzută bine de toată lumea. Ceea ce este mai surprinzător este că această asociere este criticată tocmai de un apropiat al Elenei Udrea.

Fostul ministru de externe și fost lider al PMP, Teodor Baconschi, a scris pe pagina de Facebook că prin mișcarea făcută, Pavelescu a „îngropat definitiv un partid odinioară respectabil”.

„PNTCD e un partid pe care l-am votat până în 2000. La ultimele alegeri, când a fost finanțat de niște persoane cu dare de mână, plecate din PNL, Partidul lui Maniu și Coposu a obținut 0,98 % din voturi.

Azi, dl Pavelescu (descris cândva de dl Băsescu drept „avocatul acela, cu capul mare”) s-a unit în final cu dna Udrea, pe care o va susține la președinția României. S-a scos de o chirie plătită la sediu, dar a îngropat definitiv un partid odinioară respectabil”, a scris Teodor Baconschi.

În final, Baconschi face o ironie la adresa celor doi lideri ai alianței, aducând aminte de gafa Elenei Udrea din emisiunea lui Robert Turcescu.

„Afișând mereu ideea monarhică, dl Pavelescu a trecut la monarhismul norvegian, de rit republican. La mai mare !”, a mai arătat pe pagina sa de Facebook  Baconschi.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: