Udrea, aluzii la Emil Boc să își dea demisia din PDL

Candidatul PMP la Președinție pune presiune pe primarul Clujului, Emil Boc, privind apartenența acestuia în PDL.

Preșdintele PMP afirmă că PDL nu mai există de fapt, susținând că Emil Boc are libertatea să opteze pentru cei cu care a făcut echipă dintotdeauna.

 

„Domnul Emil Boc a spus că nu va pleca din PDL, dar am aflat, venind încoace, că deja s-a solicitat, în numele Partidului Democrat Liberal, refacerea contractelor de închiriere pe sediile partidului pe numele PNL. Deci mă întreb, dacă PDL nu mai există, dacă nu cumva oamenii de bună credinţă din PDL, cei care gândesc ca şi noi, cei care ţin la istoria acestui partid, la istoria de victorii a acestui partid, dacă nu cumva este corect şi onest să-şi găsească locul alături de noi, cei care nu am plecat din PDL pentru că nu am mai crezut în oamenii aceia, în echipa aceea, ci am plecat pentru că actuala conducere se dovedeşte, în acest moment, că a desfiinţat Partidul Democrat Liberal, că a dus acest partid pe drumul fără întoarcere al desfiinţării sale”, a spus Elena Udrea

Udrea arată că Emil Boc are dreptul de a opta pentru PMP.


„Domnul Boc a spus că nu va pleca din PDL, dar din momentul în care acest partid nu mai există, cred că are libertatea să opteze pentru cei cu care a făcut echipă din totdeauna,”a subliniat Elena Udrea. 

Emil Boc a semnat luni lista cu susținători ai Elenei Udrea. Primarul Clujului este ales pe listele PDL, și-a exprimat susținerea în repetate rânduri pentru candidatul PMP. De altfel, Emil Boc face parte din Fundația Mișcarea Populară, iar odată cu ordonanța de urgență privind libera migrația a primarilor, acesta ar putea merge alături de Udrea fără a își pierde funcția.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: