PARADOX Iohannis și-a promovat sloganul ”lege, nu hoție” înconjurat de lideri anchetați de DNA

Klaus Iohannis a fost astăzi prezent la Timișoara, într-o vizită electorală, ocazie cu care și-a promovat programul prezidențial, care prevede printre altele sloganul ”lege, nu hoție.”

Sloganul este una, realitatea este cu totul alta, având în vedere că prezidențiabilul ACL a fost astăzi înconjurat de mai multe personaje, care au probleme serioase cu procurorii DNA.

La 16.15 fix, în pas alert din primărie coboară şeful PNL Caraş Severin, Marcel Vela, primarul Nicolae Robu, liderul PNL Klaus Iohannis şi portocaliii din Timiş anchetați pentru corupție de DNA, preşedintele PDL Timiş Constantin Ostaficiuc și deputații Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean. După un schimb de zâmbete prietenoase cu presa. coloana oficială o ia în gonă înspre centrul Timişoarei pentru a promova sloganul “Lege. Nu hoţie/Fapte. Nu vorbărie”, informează jurnaliștii de la pressalert.

Până la urmă, scopul scuză mijloacele știm bine. Iohannis luptă cu baronii și hoția, dar îi are și el pe ai lui, fără de care nu poate ajunge în fotoliul de la Cotroceni.

Citește și: EXCLUSIV Klaus Johannis nu grațiază condamnații, dar se sprijină pe ei în campanie!

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: