Predoiu intervine în megascandalul Microsof

Prim- vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a avut joi, prin intermediul unei declarații politice, un punct de vedere tranșant privind dosarul Microsoft.

Fostul ministru al justiției îi somează pe toți parlamentarii implicați în dosar să demisioneze și să se pună la dispoziția justiției.

Cer parlamentarilor cercetați în orice dosar de corupție, inclusiv în ‘Dosarul Microsoft’, să demisioneze și să se pună la dispoziția Justiției renunțând la orice forma de imunitate. Dincolo de aceste aspecte procedurale, anticipez că ‘Dosarul Microsoft’ ar putea fi un act de ‘distrugere creatoare’ în societatea românească.

Noi nu am facut un proces al comunismului, dar ‘Dosarul Microsoft’ ar putea echivala cu un simbolic proces al postcomunismului românesc. Din aceasta perspectivă, procurorii și judecătorii nu vor face doar un act de justiție, ci un adevarat act istoric„, a mai precizat Catalin Predoiu.

Potrivit acestuia, „justiția română va continua să dovedească și celor care se mai îndoiau faptul că este o adevarată putere în Stat. Trebuie făcute deconturile la final în cazurile de corupție și banii recuperați de la infractori dați înapoi statului, adică românilor, de la care au fost furați cu cinism de cațiva oameni care s-au crezut deasupra tuturor lucrurilor, inclusiv a legii, și au adus României prejudicii financiare și de credibilitate”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: