Nicolae Ciucă: Retragerea Dianei Șoșoacă poate servi PSD

Sursa foto: pinterest

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat într-un interviu la PrimaNews că PSD se bucură de decizia CCR cu privire la candidatura Dianei Şoşoacă deoarece îi “oferă premisa ca în turul 2 să intre cu George Simion”. “Retragerea din cursă nu servește democrației și libertății individuale din România”, a menţionat el.

 “Nu voi comenta niciodată deciziile CCR. Este vorba de credibilitate actului de justiție. Trebuie să vorbim de consecințele actului de justiție ca ceea ce ține de principiile fundamentale ale democrației să fie puse în discuţie. PNL a apărat şi a făcut tot ce este posibil să apere democrația. Există o constantă în politica românescă, PNL care a apărat democrația, drepturile şi principiile democrației”, a spus Ciucă.

El a menţionat ă nu are apreciere pentru ieșirile si comportamentul Dianei Șosoacă.

“Este absolut corect ca cei care pot să decidă, care au dreptul constituțional să pună ştampila de vot, este cetățeanul. Trebuie să-i dăm poporului dreptul de a decide acest lucru.

Nu se urmărește nimic altceva decât repetarea scenariului din 2000. PSD se bucură de această decizie a CCR pentru că le oferă premisa ca în turul 2 să intre cu George Simion. Retragerea din cursă nu servește democrației și libertății individuale din România. Poate servi PSD. Rezultă o guvernare PSD-AUR. Așa pare”, a mai afirmat liderul liberal.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: