Adrian Dupu, întâlnire cu primarii și directorii de instituții din Republica Moldova. Care a fost agenda discuțiilor

Adrian Dupu
Adrian Dupu / sursa - Facebook

Președintele PNL Diaspora Republica Moldova, Adrian Dupu, alături de  vicepreședintele Anatolie Dimitriu au fost astăzi la Rezina unde s-au întâlnit cu primari, consilieri raionali și locali, directori de instituții din întreg raionul, anunță PNL Diaspora pe pagina de Facebook.

„Președintele PNL Diaspora Republica Moldova, Adrian Dupu, alături de  vicepreședintele Anatolie Dimitriu au fost astăzi la Rezina unde s-au întâlnit cu primari, consilieri raionali și locali, directori de instituții din întreg raionul.

Cu acest prilej au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova și despre importanța alegerilor din 9 iunie pentru Parlamentul European.

Cei doi le-au spus celor prezenți despre angajamentul pe care Partidul Naţional Liberal și președintele PNL Nicolae Ionel Ciucă îl au în a sprijini Republica Moldova atât în drumul spre Uniunea Europeană cât și în procesul de dezvoltare și modernizare.

Fiecare întâlnire în localitățile din stânga Prutului ne arată că europarlamentarii PNL vor trebui și în viitoarea legislatură europeană să fie la fel de vocali în susținerea Republicii Moldova.

Îi mulțumim colegului nostru Simion Tatarov, primarul orașului Rezina, pentru organizarea întâlnirii de astăzi”, potrivit PNL Diaspora.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL