Alina Gorghiu: Investiţiile în infrastructura sistemului judiciar sunt esenţiale

sursa foto: news.ro

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu a participat marţi la inaugurarea unui nou sediu pentru Judecătoria Slatina, ea afirmând că investiţiile în infrastructura sistemului judiciar sunt esenţiale, pentru că, fără ele, justiţie de calitate şi în care oamenii să aibă încredere nu se poate realiza.

”Investiţiile în infrastructura sistemului judiciar sunt esenţiale! Fără ele, justiţie de calitate şi în care oamenii să aibă încredere nu se poate realiza. Astăzi, am fost la Slatina! La inaugurarea unui nou sediu pentru Judecătoria Slatina, în care s-au investit peste 16 milioane lei, o adevărată bijuterie arhitecturală. Pozele vorbesc de la sine!”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Ministrul Justiţiei arată că a vorbit despre nevoia de digitalizare şi educaţie juridică în şcoli, despre noua lege a pensiilor de serviciu pentru magistraţi, inclusiv despre temele abordate chiar ieri cu vicepreşedinta Comisiei Europene, Vera Jourova şi anume progresul real si solid al României în sfera reformei justiţiei şi a combaterii corupţiei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL