Alina Gorghiu: PNL va susține în continuare proiectele pentru județul Argeș

Sursa foto: Alina Gorghiu

Preşedinta PNL Argeş Alina Gorghiu a spus, duminică, la evenimentul de lansare a candidatului PNL la primăria Mioveni, Alin Călinescu, că PNL va susţine în continuare proiectele pentru judeţul Argeş.

“Avem nevoie de succes și am să le mulțumesc tuturor…am să merg mai departe cu Raluca Turcan, care a demonstrat că se poate! Lista continuă și cu parlamentarii și mulți alții care ar fi vrut să fie astăzi alături de dumneavoastră. Oamenii aceștia vor beneficia de sprijinul central pentru toate proiectele. Noi ne ajutăm primarii, cine credeți că știe mai bine să guverneze România decât un partid care este legat de Argeș, de locurile acestea, un partid care anul acesta împlinește 149 de ani. Am să invit pe toți liberalii de astăzi să sărbătorească alături de noi 149 de ani de liberalism. Indiferent câți de mulți ne-au dorit răul am știut să rezistăm. Am știut să livrăm, am știut să guvernăm. Nu trebuie să ne frică să vorbim de valențele europene, despre cât de important …”, a spus Gorghiu.

Ea a menţionat că PNL Argeș are cea mai bună echipă de candidați din ultimii 30 de ani.

“Alin, ai completat echipa, am trecut de mult etapa de a intra într-o competiție de dragul de a candida, trebuie să câștigăm, sunteți un partid puternic. PNL va susține în continuare proiectele pentru județul Argeș. Nu întâmplător sunt astăzi îmbrăcată în port popular argeşean. Este foarte important să avem un om care să susțînă cultura populară, la CJ cred că am desemnat cel mai serios și articulat om pe care-l are PNL Argeș. Unii vor spune că este prea sobru, prea serios, prea nu stă cu trabucu-n gură dimineață. Îndrăznește să spună de ce nu avem drumuri, spitale, o echipă care nu a fost capabilă să facă nici măcar un parc industrial în Pitești, care a stat să vadă cum Transfăgărășanul rămâne închis jumătate de an pentru că nu este modernizat, a trebuit să vină PNL cu un proiect că Transfăgărășanul să fie deschis tot anul. De aceea nu mai votăm aroganța, delăsarea, nu mai votăm nimic din ceea ce înseamnă stagnarea. Alegem un proiect de dezvoltare prin ceea ce înseamnă echipa PNL. O să avem nevoie de un proiect articulat pe care îl vom prezenta public tuturor argeșenilor”, a mai spus Gorghiu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: