METEO Un ciclon polar periculos ajunge în România. Unde va ninge

Sursă foto: Facebook

Un nou episod de iarnă lovește România. Un ciclon polar aduce ploi, ninsori și frig în toate regiunile. Regimul de temperaturi va fi scăzut, cu maxime care nu vor depăși 5-6 grade Celsius, cel mult posibil spre 8- 9 grade în zona litoralului, anunță meteorologii.

„Așa cum arată și informarea meteorologică până la sfârșitul acestei săptămâni, dar cu siguranță cel puțin până la finele primei decade din luna decembrie, consemnăm fenomene de iarnă și un regim de temperaturi în special în zonele centrale și nordice, ușor mai coborât și apropiat de normalul termic în restul teritoriului”, a spus Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) la Antena 3 CNN.

Ploi, lapoviță și depuneri de polei

Joi, 7 decembrie, vremea va fi predominant închisă, iar îndeosebi în estul și sud-estul țării, valorile termice diurne se vor situa ușor sub mediile multianuale specifice acestei date. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -1 și 5 grade, cu cele mai scăzute valori în jumătatea de nord a Moldovei, iar cele minime se vor situa între -4 și 2 grade.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL