FUGARI prinși și aduși în țară

Sursa: Facebook Alina Gorghiu
„Pentru toți fugarii, notorii sau nu, legea e una singură”, a anunțat pe pagina de Facebook, ministrul Justiției, Alina Gorghiu .
„Astăzi, au fost aduși în țară pentru executarea pedepsei doi fugari: Teșeleanu Ionel și Androne Valentin. Primul a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 5 ani pentru proxenetism. Cel din urmă a fost condamnat la pedeapsa închisorii de un an, 8 luni și 20 de zile pentru infracțiuni rutiere. Cei doi au fost aduși din Germania. Iar de azi, își vor executa pedepsele în penitenciarele din țară”. a adăugat Alina Gorghiu.
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat sâmbătă, 09.12.a.c. că peste 700 de fugari au fost aduşi în ţară de la începutul anului.
„Nu există zi din calendar în care să nu aducem cel puţin un condamnat fugar înapoi în ţară. Ca să vedeţi că nu uită nimeni de ei, chiar dacă au fugit de ani de zile”, a mai spus Alina Gorghiu, potrivit Digi24.
” Mai am o veste bună, un nume sonor de fugar, fostul primar al minicipiului Slatina, Minel Florin Prina va fi adus de statul român înapoi în ţară. În următoarea săptămână vom avea acest fugar în sistemul penitenciar românesc”, a anunțat ministrul Justiției, potrivit aceleiași surse.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL