AUR, miting cu câteva zeci de persoane în faţa sediului ASF

Un protest AUR are loc, vineri, în faţa sediului Autorităţii de Supraveghere Financiară, faţă de creşterea necontrolată a preţurilor RCA, la care participă şi liderul formaţiunii, George Simion, alături de câteva zeci de reprezentanţi ai formaţiunii.

Liderul AUR a anunţat, după ce nu a fost primit în sediu, că se va îndrepta spre Piaţa Victoriei, la premierul Ciolacu, dar va trece şi pe la alte instituţii. El a afirmat la protestul din fata sediului ASF că actuala conducere a instituţiei are datoria de a veni în faţa Parlamentului.

Protestatarii scandează ”Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”, ”ASF, Mafie!”, ”Afară, afară, cu hoţii din ţară!”, ”Ce vrem noi, e şi pentru voi!”, ”PSD şi PNL, angajaţi la ASF”, ”Hoţii de la ASF, să deschidă uşile!”, ”Hoţii de la ASF, şi-au mărit salariile!”, ”Să vă fie frică, poporul se ridică!”, scrie news.ro.

Reprezentanţii AUR au venit în marş pe străzile din zona sediului ASF, printre maşinile care circulă în trafic. Liderul AUR, George Simion, îi întreabă pe conducătorii auto aflaţi în trafic dacă sunt de acord cu preţul la RCA şi le transmite că trebuie să iasă în stradă.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL