Benzina şi motorina se ieftinesc la început de weekend

benzinarie benzina motorina
Sursă foto: Unsplash

Prețul carburanților în România, astăzi, 15 decembrie 2023. Veste bună pentru șoferi. Prețul carburanților scade la început de weekend.

În ce privește benzina standard, cea mai ieftină costă vineri 6,44 lei şi se găseşte la o staţie Petrom din Bucureşti, Str. Dr. Herescu Petre, nr. 2A, Sector 5. Benzina este în scădere faţă de ziua precedentă, când valoarea sa era de 6,45 lei. La restul stațiilor, benzina standard se găsește la prețuri între 6,46 lei şi 7,24 lei.

Pentru benzina premium, prețurile variază de la 6,90 lei până la 7,26 lei. Cea mai ieftină motorină standard costă vineri 6,93 lei şi se găseşte la o staţie Socar din Bucureşti, Str. Vasile Lascar, nr. 141A. Motorina scade. Un litru de motorină costa ieri 6,95 lei. La restul stațiilor, motorina standard se găsește la prețuri între 6,94 lei și 7,49 lei. Cea mai ieftină motorină premium costă joi 7,03 lei litrul. Anul trecut, preţul unui litru de benzină standard trecuse de 8 lei, în timp ce motorina standard depăşea 9 lei pe litru.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL