Bogdan Stoica: Firul roșu dintre Diana Șoșoacă și Clotilde Armand

Bogdan Stoica

După lansarea în spațiul public al ultimelor stenograme cu Clotilde Armand, instruind patronul unei firme să mai facă rost de două oferte ca să poată să-i dea o lucrare și un ban public, nu se mai pune problema dacă acestă femeie își mai are locul prin administrația vreunei localități din România. Problema s-a mutat la electorat, exact ca în cazul Dianei Șoșoacă. Legea permite oricărui politician să spună orice, și oricărui cetățean să  voteze orice politician. Dar, așa cum te bucuri de un larg oprobiu public dacă ai senzația că Diana Șoșoacă e utilă interesului public, e timpul să afli că dacă votezi cu Clotilde Armand ești fix în aceeași situație.

Să zicem că ai plăcut-o, când a debutat. Să zicem că ți s-a părut cool pe fondul apartenenței ei la USR. Să zicem că ai trecut peste sumele uriașe încasate pe firma ei din bani publici pentru a supraveghea o lucrare despre care nu ai ce discuta. Încălzit fiind, ai trecut și peste faza cu sacii de voturi. Dar au trecut patru ani de atunci. Tipa care ți-a plăcut atât de mult nu a făcut nimic din ce a promis, nu a îmbunătățit cu nimic viața ta, nu a înfrumusețat locul în care trăiești. Cum s-o mai votezi încă o dată?! Ești masochist politic?

În caz că ai uitat, îți amintesc și de celelalte probleme. Faptul că s-a plătit singură în afara legii de-a ajuns la Parchet. Că a cheltuit cât pentru niște garsoniere pentru niște rahaturi de containere de plastic cu cric. Iar acum, faza cu ofertele cerute unei firme care ar trebui să câștige corect dreptul de a face niște bani. Dacă făcea Dragnea asta, la CJ Teleorman? Dacă făcea Gabriela Firea așa ceva, la stadion?

Dacă în 202- ai votat cu Clotilde Armand, pentru binele tău, dar și pentru respectul celor din jur, e timpul să-ți dai cu niște apă rece pe față și să-ți reevaluezi intențiile. Nu pentru că o zic eu, aici. Ci pentru că așa e logic, ești o ființă vertebrată, dotată cu sistem nervos, inteligență și conștiință, nu mai poți vota ca o jucărie mecanică sau ca votanții Dianei Șoșoacă.

 

 

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL