Budăi, despre modificările la legea pensiilor speciale: Azi se vor depune amendamentele în Parlament

Marius Budăi (Inquam Photos/Octav Ganea)
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni despre modificările la legea pensiilor speciale că luni se vor depune amendamentele în Parlament şi că acum se aranjează, specialiştii din cadrul Ministerului Muncii cu specialiştii din cadrul Comisiei pentru muncă din Camera Deputaţilor, pe tehnică legislativă.

Despre pragul de impozitare pentru pensiile speciale, el a precizat că va fi în jur de 30%. ”Astăzi se vor depune amendamentele în Parlament, acum se aranjează, specialiştii din cadrul Ministerului Muncii cu specialiştii din cadrul comisiei pentru muncă din Camera Deputaţilor, cred că în jumătate de oră le termină.

Am fost şi la Parlament să discutăm cu comisia tehnică, pe tehnică legislativă. Cred că în următoarele ore le veţi vedea depuse”, a anunţat ministrul Muncii, scrie News.ro. Întrebat dacă pragul va fi mai mare de 15%, ministrul a spus: ”Haideţi să vedem aranjarea. Va fi publică într-o jumătate de oră, o oră. Lăsaţi-i să le aranjeze pe tehnică legislativă. Spre 30% ( impozitul, nr). Exact despre acest prag şi despre condiţionalităţi se discută acum”, a afirmat Budăi.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: