Câciu: Investiţia în proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă din Neamţ va continua cu finanţare din PDD

adrian caciu
Sursa foto: captură video

Valoarea alocată la nivel naţional pentru proiecte de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată este de 4 miliarde euro, iar angajamentul nostru este de a lucra împreună cu autorităţile locale pentru finalizarea lucrărilor de investiţii, a scris, joi, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, pe pagina sa de Facebook.

„Investiţia în proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Neamţ va continua cu finanţare din Programul de Dezvoltare Durabilă. 370 milioane de euro investiţi în beneficiul a 45 de unităţi administrativ teritoriale din judeţ. Asemenea a încă 33 de proiecte de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată de la nivelul întregii ţări începute/contractate prin POIM în exerciţiul financiar 2014-2020 şi proiectul de apă din judeţul Neamţ, contractat iniţial prin POIM va fi finanţat în continuare din PDD. Valoarea alocată la nivel naţional pentru astfel de proiecte este de 4 miliarde euro, iar angajamentul nostru este de a lucra împreună cu autorităţile locale pentru finalizarea lucrărilor de investiţii. Pentru că nu este numai despre bani, este despre a investiţii în servicii publice de calitate pentru comunităţile locale!”, a notat ministrul.

Programul de Dezvoltare Durabilă are o alocare din partea Uniunii Europene de 4,04 miliarde euro şi de 1,2 miliarde de euro de la bugetul de stat.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: