Cătălin Cîrstoiu afirmă că le-a cumpărat lui Nicuşor Dan şi Cristian Popescu Piedone câte o sticlă de tărie

Sursă foto: : Inquam Photos / George Calin

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Generală a Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, afirmă că le-a cumpărat, de la un târg din curtea Ministerului Agriculturii, câte o sticlă de tărie contracandidaţilor săi Nicuşor Dan şi Cristian Popescu Piedone. ”Iau atacurile apărute zilnic împotriva mea drept dovada că le este teamă de mine, aşa că poate îi ajută acest cadou – mai ales că se numeşte «Tăria lui Cătălin»”, susţine el.

”Am văzut azi, la târgul din curtea Ministerului Agriculturii, cât de mult apreciază această iniţiativă atât producătorii, cât şi bucureştenii. Faptul că târgul a devenit deja o tradiţie a oraşului este un semnal clar că asemenea exemple trebuie multiplicate în toate cartierele Capitalei. Oamenii îşi doresc produse agro-alimentare autentice, sănătoase şi gustoase”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Cătălin Cîrstoiu.

El s-a declarat convins că, alături de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, şi echipa PSD-PNL din Bucureşti, poate fi realizat acest lucru, ”fiindcă este un proiect din care toată lumea câştigă”.

”Nu m-am putut abţine şi le-am cumpărat câte o sticlă de tărie competitorilor mei, Nicuşor şi Piedone. Iau atacurile apărute zilnic împotriva mea drept dovada că le este teamă de mine, aşa că poate îi ajută acest cadou – mai ales că se numeşte «Tăria lui Cătălin»”, a conchis Cîrstoiu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: