Cătălin Cîrstoiu: Îi mulțumesc lui Crin Antonescu pentru susținere. Pe 9 iunie, Bucureștiul se face bine!

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, îi mulțumește public lui Crin Antonescu pentru susținere, despre care spune că este „unul dintre cei mai echilibrați și mai valoroși lideri politici din istoria recentă a României„.

 

„Îi mulțumesc lui Crin Antonescu pentru susținere! Îl consider unul dintre cei mai echilibrați și mai valoroși lideri politici din istoria recentă a României.
Încrederea lui mă onorează, la fel cum încrederea bucureștenilor mă obligă să lupt pentru a reda Capitalei șansa de a se dezvolta cu adevărat!
Pe 9 iunie, Bucureștiul se face bine!”, a scris Cătălin Cîrstoiu.

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat că ceea ce îl impresionează la medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, este un fel de pasiune, de energie, ce lipseşte din ce în ce mai mult şi de multă vreme la decidenţii politici, la autorităţile din România, de ieri, de azi şi de mâine. ”Avem de-a face cu oameni blazaţi, suficienţi, care le ştiu pe toate şi nu mai caută nimic”, a precizat Antonescu. El a mai spus că vorbim despre un om care este cu adevărat calificat, un om despre care a văzut cum şi cât îşi respectă profesia.

”Eu nu sunt angajat în nicio campanie electorală. Este o susţinere în nume strict personal, este vorba de un raport cu un om pe care se întâmplă să îl cunosc. Ceea ce voi spune nu trebuie inventariat nicicum”, a spus Crin Antonescu la România TV.

”Este adevărat că acest om, doctorul, profesorul Cătălin Cîrstoiu, este finul lui Băsescu şi este adevărat că ne-am întâlnit, fără să ne cunoaştem dinainte, exact în cea mai fierbinte perioadă din 2012. Am fost impresionat atunci de modul în care, din punct de vedere medical, uman, Cătălin Cîrstoiu s-a comportat cu mine, dar de atunci l-am cunoscut mai bine şi nu mai e nimic de mirare. Eu îl susţin cu toată convingerea în demersul în care s-a implicat”, a mai afirmat Antonescu.

El a precizat că ”vorbim despre un om care este cu adevărat calificat, un om despre care am văzut cum şi cât îşi respectă profesia”.

Crin Antonescu a arătat că nu acesta este argumentul pentru care îi acordă încrederea.

”Dincolo de competenţa de medic, ceea ce mă impresionează pe mine la Cîrstoiu este un fel de pasiune, de energie, ce lipseşte din ce în cem ai mult şi de multă vreme la decidenţii politici, autorităţile din România, de ieri, de azi şi de mâine. Avem de-a face cu oameni blazaţi, suficienţi, care le ştiu pe toate şi nu mai caută nimic, oameni aroganţi, oameni care, deşi ocupă acele funcţii, spun că nu pot face nimic”, a afirmat Antonescu.

Potrivit liberalului, Cîrstoiu ”are energia să spună că poate face ceva iar pasiunea, priceperea, optimismul său îl fac să îl creadă”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL