Skip to content
Politică

Căutările continuă: fetița dispărută de 5 zile, dată în urmărire națională

https://img.digitalag.ro/?u=https%3A%2F%2Fobservator.tv%2Fupl

Un tată, în vârstă de 26 de ani, din Petroșani își caută cu disperare fetița în vârstă de 7 ani, dispărută în urmă cu aproape o săptămână.

Fetița, Delia Gabriela Dorobanțu a fost lăsată de tatăl ei, pe 1 noiembrie, să meargă la Cimitirul Central din municipiul Petroșani pentru a primi pomană. Aceasta a plecat din fața blocului cu un om al străzii pe care familiei ei îl cunoștea, informează Antena 1.

Într-un comunicat al Poliției privind acest caz se menționează:”La data de 4 noiembrie, în jurul orei 19.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Petroșani, despre faptul că fiica sa, Dorobanțu Delia Gabriela, în vârstă de 7 ani, ar fi plecat din fața blocului în care locuiește, la data de 1 noiembrie, împreună cu un bărbat de 44 de ani, spre Cimitirul Central, din municipiul Petroșani, pentru a primi alimente de pomană, cu ocazia ‘zilei morților’. Până la momentul sesizării, fetița nu a mai revenit la domiciliu. Tatăl minorei a mai precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei.„.

Minora este dată acum în urmărire națională, iar polițiștii îi roagă pe cei care dețin informații să sune de urgent la 112 sau să contacteze autoritățile. Semnalmente acesteia sunt:

Înălțime: circa 1,30-1,35 m, ten deschis, corpolență astenică, păr blond, creț, faţă ovală, ochi albaștri. Nu prezintă semne particulare. La momentul plecării de acasă, minora era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz și cu glugă, bluză roz cu, o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetița nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *