Cioloș visează să fie primar la Cluj. REPER îi va anunța curând candidatura

Dacian Cioloș
Sursa foto: INQUAM / GEORGE CĂLIN

E mare rumoare în REPER, partidul tocilarilor care țin cabanosul cu penseta. Știți cum e cu tocilarii grăsuți și ochelariști care au un secret și transpiră că nu-l pot ține?

Filiala clujeană a REPER, compusă din USR-iști răspopiți, M10-ciști penibili, pedefili perverși și PLUS-iști năpârliți, cu toții așteaptă să facă marele anunț: Dacian Cioloș va candida la Primăria Cluj-Napoca din partea REPER.

Așa, pe hârtie, planul arată bine: chiar dacă au sub 1% în sondaje, reperăii se bazează pe notorietatea lui Dacian Cioloș, se bazează pe proștii de la USR Cluj, conduși de PLUS-iști lăsați de Dacian Ciolos la USR sub acoperire, și se mai bazează pe faptul că Grupul de la Cluj, prin purtătorul său de mesaje și dosare, Florian Coldea, i-a transmis lui Emil Boc că 20 de ani de primăreală ajung și că e momentul unei tranziții fine, blatiste, a la Cluj, în care, dacă nu vrea să aibă probleme și să se afle de divorțul lui, ținut la secret de Tarcea, să facă bine și să predea primăria preabunului acoperit Dacian, așa cum e frumos și așa cum a fost bine și până acum.

Cel mai probabil, Emil va negocia o ciozvârtă de influență la Bruxelles și va ceda amiabil Clujul, deși i-a promis papariciului de Tarcea că o să-l pună primar, notează ziaruldecluj.ro

Desigur, Securitatea nu l-a întrebat pe domnul Alin Tișe ce părere are, mai ales că el își dorește Primăria, și aici s-ar putea să avem o mare problemă. Dar, în mare, dorim să-i transmitem domnului Metz, care acum 6 luni dorea să candideze din partea PSD la Primărie, și domnului Blătărețu de la USR, să nu se mai chinuie, fiindcă totul e rezolvat: Statul Paralel nu va mai avea  la Cluj-Napoca doar filială, ci Clujul va deveni Capitala Statului Paralel.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL