Circulaţie restricţionată pe Podul Grant, pentru lucrări

podul grant bucuresti trafic masini
foto: Facebook/Nicusor Dan

Circulaţia pe Podul Grant va fi restricţionată, pe breteaua de urcare dinspre Calea Giuleşti, pentru efectuarea de lucrări.

”În continuarea lucrărilor de «Reabilitare şi consolidare Pasaj Grant», se va restricţiona circulaţia pe breteaua de urcare pe Podul Grant dinspre Calea Giuleşti (din direcţia Bd. Constructorilor) către Str. Turda, începând cu data de 06.09.2023, ora 07:00, până la finalizarea lucrărilor prevăzute de proiect”, anunţă Brigada Rutieră.

Sursa citată a precizat că nu vor fi afectate benzile de circulaţie ale căii principale de pe Podul Grant, respectiv benzile de circulaţie de pe Calea Giuleşti, scrie news.ro.

”Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri, a mai transmis sursa citată.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: