Dan Motreanu: PNL sprijină soluțiile legislative avantajoase pentru salariați și pentru dezvoltarea mediului de afaceri

Sursa foto: Dan Motreanu

Dan Motreanu, Prim-vicepreședinte Strategii Politice și europarlamentar PNL, a subliniat importanța mediului de afaceri în dezvoltarea economiei românești în cadrul unei întâlniri recente cu reprezentanții Camerei de Comerț Americane în România. La discuții a participat și președintele PNL, Nicolae Ciucă, alături de economiștii Gabriela Horga și Tănase Stamule.

„Mediul de afaceri joacă un rol esențial în dezvoltarea economiei. Prin crearea de locuri de muncă, stimularea investițiilor și promovarea competitivității, întreprinzătorii români și străini contribuie semnificativ la bunăstarea generală a societății,” a declarat Motreanu.

Acesta a mai spus că PNL „sprijină soluțiile legislative avantajoase și pentru salariați și pentru dezvoltarea mediului de afaceri”, menționând succesul PNL în păstrarea cotei unice de impozitare, în ciuda intențiilor PSD de a introduce un impozit progresiv. Această măsură, a afirmat el, a contribuit la formarea unei clase de mijloc solide, iar PNL își propune să protejeze și să dezvolte această clasă.

„Mediul de afaceri din România susține, de asemenea, păstrarea cotei unice,” a subliniat Motreanu, evidențiind angajamentul PNL de a crea un climat favorabil investițiilor și de a sprijini antreprenorii în eforturile lor de a contribui la prosperitatea economică a țării.

Citește mai mult AICI
 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: