Brașovenii, fără apă caldă și căldură. Sute de apartamente sunt afectate de o avarie la rețeaua de termoficare

Sursa foto: Pixabay

Sute de apartamente din Brașov au rămas fără căldură, pe un ger năprasnic, din cauza unei avarii la rețeaua locală de termoficare. Primăria a oferit în această seară sisteme de încălzire pentru 24 de familii.

Conform raportului prezentat de Serviciului Public Local de Termoficare Brașov, care gestionează activitatea de furnizare a agentului termic în sistem centralizat în municipiu – două imobile, cu un total de 26 de apartamente, nu au apă caldă şi încălzire, alte 7 imobile, cu un total de 115 de apartamente, nu au căldură, şi 36 de apartamente, din 4 imobile, nu au apă caldă.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă  a aprobat, astăzi, la propunerea primarului Allen Coliban, o serie de măsuri de protejare a familiilor afectate de avariile apărute la reţeaua de transport şi distribuţie a agentului termic.

Potrivit hotărârii CLSU, până la remedierea avariilor, Municipalitatea le va asigura acestor persoane cazare la Căminul pentru persoane vârstnice de pe str. Gladiolelor şi, în paralel, Serviciul Voluntar pentru situaţii de Urgenţă va achiziţiona mai multe echipamente de încălzire care vor fi puse, temporar, la dispoziţia celor care vor să rămână în apartamentele proprii.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: