Piedone a gătit, de 1 Decembrie, pentru 120 de vârstnici dintr-un centru social

Cristian Popescu Piedone
Sursă foto: Facebook/ captură video Cristian Popescu Piedone

De Ziua Națională, primarul Sectorului 5 din București, Cristian Popescu Piedone, a vrut să respecte tradiția și a mers să le gătească celor 120 de vârstinici de la Centrul Social Stejarul.

De 1 Decembrie, fasolea cu cârnaţi nu poate lipsi de pe mesele românilor. Iar primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a vrut să respecte tradiţia şi a mers să le gătească celor 120 de vârstnici de la centrul social Stejarul.

Ne-a povestit cum se pregăteşte pentru sărbători, dar şi cum a fost pentru el Ziua României anul trecut, când se afla în spatele gratiilor.

De Ziua Națională, primarul Sectorului 5, din București, Cristian Popescu Piedone, a vrut să respecte tradiția și a mers să le gătească celor 120 de vârstinici de la Centrul Social Stejarul.

„Gătim româneşte, pentru că e timpul să simţim şi să trăim româneşte, cu toate necazurile noastre, cu toate bucuriile noastre, să nu uităm că totuşi 1 Decembrie este o dată în care tricolorul e ca o stare de spirit, îl ai în suflet sau nu-l ai”, a spus Cristian Piedone

Acesta a povestit că în preajma sărbătorilor creştineşti și de 1 Decembrie a fost de fiecare dată prezent, ani la rând, la centrul social Stejarul, cu colinde, cu daruri, pentru că nu a vrut să uite de bătrâni.

Cristian Piedone a povestit și cum a fost pentru el 1 Decembrie, de anul trecut, când se afla în spatele gratiilor.

„Extraordinar, da atât de bine că n-o să-l uit niciodată. Încep cu o gogoaşă pe care o am şi azi acasă, care a fost primită de 1 Decembrie din partea statului, de la bucătăria penitenciarului Jilava.

Acea gogoașă a stat tot timpul pe pervazul meu acolo”, a spus primarul Sectorului 5.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: