PSD Sibiu, confirmare oficială: Senatorul Claudiu Mureșan (ex-USR), în echipa PSD

Sursă foto: sibiulinimagini.ro
Sursă foto: sibiulinimagini.ro

PSD Sibiu anunță, miercuri, într-un comunicat de presă, intrarea în organizație a senatorului Claudiu Mureșan, ales în 2020 pe listele USR.

„Senatorul USR de Sibiu, Claudiu Mureșan, a decis să se alăture grupului parlamentar PSD și să devină membru al echipei PSD Sibiu. Înainte de partide, contează întotdeauna oamenii, iar Claudiu Mureșan este un om de valoare. Economist cu expertiză, Claudiu va întregi echipa PSD Mediaș, hotărâtă să inițieze și să ducă la bun sfârșit proiecte importante pentru dezvoltarea zonei de Nord a județului. Îi urăm «Bun venit!» în echipa noastră, convinși fiind că, împreună, vom reuși să facem lucruri bune pentru oameni!”, transmit social-democrații, conform turnulsfatului.ro.

Totodată, Mureşan a anunţat, marţi, în plen, că se alătură grupului politic al PSD, deoarece are „garanţia” că îşi poate continua proiectele.

„Acum câteva luni am anunţat plecarea din USR. Astăzi vreau să anunţ drumul politic pe care doresc să-l urmez în continuare. Decizia pe care am luat-o este una bine cântărită şi este garanţia că voi putea duce mai departe proiectele pe care le am. Am decis să mă alătur grupului parlamentar al PSD”, a spus Mureşan de la tribuna Senatului, citat de Agerpres.

Claudiu Mureşan şi-a anunţat pe 23 iunie demisia din USR.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: