Florin Roman: Vigilenţa noastră a făcut ca partenerii de coaliţie să nu naţionalizeze pilonul II de pensii private

Sursă foto: INQUAM Photos/Octav Ganea
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PNL Florin Roman afirmă, sâmbătă, că având în vedere faptul că la angajarea răspunderii guvernului nu au fost reţinute multe puncte de vedere ale PNL, a depus noi proiecte de lege pe fiscalitate împreună cu colegii din partid. Roman spune că ”vigilenţa PNL a făcut ca partenerii de coaliţie să nu naţionalizeze pilonul II de pensii private, care ar fi afectat peste 8 milioane de romani activi, care muncesc corect în ţară”.

”Având in vedere faptul ca în angajarea răspunderii guvernului, nu au fost reţinute multe puncte de vedere ale PNL, ca deputat, împreună cu alţi colegi liberali din comisia de buget-finante, am depus noi proiecte de lege pe fiscalitate. Vigilenta noastră a făcut ca partenerii de coaliţie să nu naţionalizeze pilonul II de pensii private, care ar fi afectat peste 8 milioane de romani activi, care muncesc corect în ţară”,scrie deputatul PNL pe Facebook.

Florin Roman arată că a depus un proiect de lege care să interzică clar externalizarea profitului pentru multinaţionale, in baza unor cheltuieli de consultanta deductibile.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: