EXCLUSIV Omul doi din PDL nu cunoaște inițiativele ACL

Contactat de redacția PSNews.ro pentru a comenta documentul intern, cu privire la acțiunile juridice întreprinse de ACL referitoare la ordonanța de urgență cu privire la traseismul politic, secretarul general al PDL a declarat că nu are cunoștință de documentul respectiv.

Deși la finalul circularei interne ACL, prin care președinților de filiale li se solicita organizarea de întâlniri cu aleșii locali, există atât semnătura secretarului general al PNL, Marian Petrache, cât și cea a lui Gheorghe Flutur, secretarul general al PDL, democrat-liberalul a infirmat asocierea sa cu acel document. „Nu știu, nu am fost în București, nu știu despre ce e vorba. Nu cred. Eu sunt plecat. Probabil este semnată de locțiitorul meu”.

Flutur a vorbit și despre întâlnirea parlamentarilor ACL, care va avea loc astăzi la Iași. „Se vor discuta prioritățile legislative din această sesiune parlamentară. De fiecare dată am avut astfel de întâlniri înainte de începerea sesiunii. Este o întâlnire cu parlamentarii doar.”

EXCLUSIV Mobilizare în ACL. Ce măsuri iau aceștia împotriva OUG privind traseismul

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: