Gabriela Firea, solicitare către Klaus Iohannis

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea îi solicită liderului PNL, Klaus Iohannis, să le ceară parlamentarilor liberali să voteze reducerea CAS cu cinci puncte procentuale.

‘Solicit domnului Klaus Werner Iohannis, în calitatea sa de preşedinte al PNL, să ceară parlamentarilor PNL să voteze reducerea CAS şi să fie prezenţi în număr cât mai mare la vot. Dacă domnul Iohannis este un liberal adevărat, dar şi un om care nu se supune în totalitate domnului Traian Băsescu, va face acest gest. Dacă nu îl va face, va confirma ceea ce devine tot mai clar pentru toţi – domnul Iohannis este supusul politic al preşedintelui Traian Băsescu’, susţine Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă.

Senatoarea Gabriela Firea adaugă faptul că, în cursul săptămânii trecute, preşedintele PMP, Elena Udrea, ‘a cerut celor din ACL să nu voteze reducerea CAS’.

‘În ultima perioadă au tot existat declaraţii confuze celor din PNL, care ba susţin măsura, ba spun că nu ar fi sustenabilă, preluând în integralitate argumentele folosite de preşedintele Traian Băsescu, pentru a ataca reducerea CAS’, mai spune Firea, potrivit sursei citate.

Senatul se reuneşte luni, în sesiune extraordinară, pentru a reanaliza proiectul de lege prin care este redus CAS cu cinci puncte procentuale la angajator, ca urmare a cererii de reexaminare pe care preşedintele Traian Băsescu a trimis-o Parlamentului.

sursa: agerpres

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: