VIDEO Hubert Thuma: Judeţul Ilfov e un mare şantier. Top 3 investiţii majore ale CJ

Hubert Thuma cj ilfov pnl ilfov

Hubert Thuma, președintele PNL al Consiliului Județean Ilfov, a făcut un clasament al celor mai mari investiţii făcute, printre care se află reţeaua de apă şi canalizare, precum şi construcţia de drumuri.

„Top 3 investiții majore în Ilfov
La ora actuală, județul Ilfov e un mare șantier. Construim rețeaua de apă și canalizare, construim drumuri mai bune și mai sigure. Până acum, am făcut 180 de kilometri de rețea nouă de apă potabilă și 280 de kilometri de rețea nouă de canalizare. Iar la capitolul drumuri, numai în 2023, am asfaltat și am modernizat 53 de drumuri”, a scris Thuma pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu câteva zile Thuma anunţa că 36 de milioane de euro pentru infrastructură educațională au fost alocați în mandatul său.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL