Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila: Deciziile Guvernului fac reguli din excepţii

Sursă foto: Facebook / Cseke Attila

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, afirmă joi că deciziile Guvernului fac reguli din excepţii, nu respectă principiile democraţiei şi împiedică dezvoltarea ţării şi a economiei. El a acuzat Executivul că, în ultimul trimestru al anului trecut, a adoptat nu mai puţin de 99 de hotărâri de guvern, prin care a acordat 31,3 miliarde de lei din Fondul de rezervă bugetară, creat pentru a acoperi cheltuieli urgente şi imprevizibile, nu pentru a restructura bugetul anual al ţării, în mod nedemocratic şi ocolind Parlamentul.

”Deciziile Guvernului fac reguli din excepţii, nu respectă principiile democraţiei şi împiedică dezvoltarea ţării şi a economiei”, a atras atenţia liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila.

Senatorul a spus că, în ultimul trimestru al anului trecut, Guvernul actual a adoptat nu mai puţin de 99 de hotărâri de guvern, prin care a acordat 31,3 miliarde de lei din Fondul de rezervă bugetară. Acest fond este creat pentru a acoperi cheltuieli urgente şi imprevizibile, nu pentru a restructura bugetul anual al ţării, în mod nedemocratic şi ocolind Parlamentul.

Cseke Attila a mai arătat că Fondul de rezervă bugetară a funcţionat ca un al doilea buget, din umbră, al ţării.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: